I won the battle but my ships are lost, my port has been blocked

    • Combat Bugs

    This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

    Dear users,

    please note that we have a new forum now. You'll find it here.

    The old forum is set to read-only mode now.

    Your Ikariam Team

    • I won the battle but my ships are lost, my port has been blocked

      General Data

      Browser (+full version data): I am using Google Chrome for Mac

      Account Data (in Options ingame)
      Server/World: Kaikias
      Player-ID: 5362
      InGame Name:Patch

      Other/Further Information:
      Before I sleep, I sent my ships from my other towns to Bulacan to defend it because krisits and I are battling over his ports and he might try to attack me.
      But I already have ships on my town, 4 ships and there are more in production.

      When I logged on this morning, I saw the battle report that I have won and crushed the enemy ship, which he only sent a single one. But I was surprised that my port was blocked. So I tried to free my port, but I can't find any of my ships.


      Screenshot (if any):

      Screen Shot 2018-11-01 at 8.45.20 AM.png
      I won the battle

      Screen Shot 2018-11-01 at 8.47.06 AM.png
      My ships were gone, and he has suprisingly now have 8, without any report

      Screen Shot 2018-11-01 at 9.05.50 AM.png
      I have reports of moving my ships, no report of my port being blocked